Vi söker Ventilation, Styr och Reglertekniker / Dr

Om arbetsplatsen

Välkommen till en kommun med positiv laganda och gränslösa framtidsutsikter! Eda är en kommun med c.a 1000 medarbetare som alla på något sätt arbetar med att ge service till våra medborgare, medarbetare och besökare.

Eda Bostads AB är ett helägt kommunalt bolag med uppgift att främja bostadsförsörjningen i Eda kommun, bygga och förvalta fastigheter för kommunens förvaltning, samt kommersiell service. Vi har lägenheter och lokaler på flertalet orter i kommunen, med största delen koncentrerad till Charlottenberg, Åmotfors och Koppom, medan det i Skillingsfors finns ett mindre antal. Bostadsbeståndet är varierat med allt från traditionella hyreshus till enfamiljsvillor. Lokalbeståndet består bland annat av affärs- och kontorslokaler.


Arbetsuppgifter

Som drifttekniker har du en viktig roll där du fokuserar på service, förebyggande underhåll och teknisk problemlösning inom ventilation, kyla och VVS. Hos oss får du eget ansvar, varierande arbetsuppgifter och möjlighet att utveckla din tekniska kompetens.

Dina arbetsuppgifter som drifttekniker inkluderar:

• Tillsyn, skötsel och drift av fastigheter och deras anläggningar.

• Reparation av ventilationssystem, inklusive lagerbyten och motorbyten.

• Kontroller, felsökning, optimering och felavhjälpande av olika anläggningar samt deras överordnade styrsystem och PLC/DUC.

• Medverkan vid upprättande och uppföljning av underhållsplaner och förbättringsförslag.

• Daglig kontakt med våra fastighetsskötare.

• Genomförande av driftsättningar och inkoppling.

• Nära samarbete med fastighetsskötare och energiansvarig.

• Uppföljning och återrapportering.

• Övriga arbetsuppgifter inom ventilation, kyla, VVS och energiområdet. Det är viktigt att notera att arbetsuppgifterna kan variera över tid beroende på behov och projekt.


Kvalifikationer

• Du har flera års erfarenhet inom styr och ventilation

• Du har relevant utbildning och praktisk erfarenhet

• Du ska kunna uttrycka dig i svenska, både i tal och skrift.

• Utbildning inom ventilation är meriterande

Personliga egenskaper

Du är en självständig, tydlig och strukturerad person med stark social kompetens. Ditt positiva sätt smittar av sig, och du är känd för att vara lyhörd. I rollen trivs du med praktiskt arbete, har ett genuint tekniskt intresse och kan arbeta både självständigt och i team. Service är en självklar del av affären för dig, och du drivs av att ha nöjda hyresgäster och kunder. Som representant för Eda Bostads AB är det viktigt att du trivs i mötet med människor och har social kompetens.


Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag med start snarast.

Varaktighet: Tillsvidare

Ansökan

Ansök senast: 2024-07-15

Referensnummer: C197732

Välkommen att söka genom att: Göra en digital ansökan via denna länk

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Kontakt

Kontaktperson 

Lars Bjerge

Energiansvarig

070-302 44 44

 lars.bjerge@eda.se

Fackliga företrädare

Åsa Norlander

Kommunal

0104429234


Byggnads Örebro-Värmland

Byggnads

010-601 10 00


Övrigt:

Vår verksamhet bygger på visionen om att vara en positiv gränskommun där människor möts präglad av samverkan, starkt näringsliv och med ambitionen att utvecklas. Vi arbetar aktivt med jämställdhet och värdesätter mångfald både som kommun och som arbetsplats. Läs mer: Eda Bostads AB