Ledig tjänst, fastighetsskötare/vaktmästare

Eda Bostads AB är ett helägt kommunalt bolag med uppgift att främja bostadsförsörjningen i Eda kommun, bygga och förvalta fastigheter för kommunens förvaltning, samt kommersiell service.

Vi har lägenheter och lokaler på flertalet orter i kommunen, med största delen koncentrerad till Charlottenberg, Åmotfors och Koppom, medan det i Skillingsfors finns ett mindre antal. Bostadsbeståndet är varierat med allt från traditionella hyreshus till enfamiljsvillor. Lokalbeståndet består bland annat av affärs-och kontorslokaler.

Arbetsbeskrivning

Du ansvarar för både inre och yttre skötsel av våra fastigheter samt även de fastigheter som vi förvaltar åt Eda kommun. Du arbetar med felanmälningar, reparationer och underhåll.

I rollen som fastighetsskötare hos oss arbetar du nära kunden för att ge en bra service. Du behöver vara serviceinriktad, engagerad och ansvarstagande.

Arbetet kräver att du är strukturerad och kan jobba självständigt, samtidigt är du är flexibel och klarar av att arbeta med olika uppgifter och har lätt för att se vad som behöver göras.

Du kommer att arbeta med mycket varierade uppgifter, både utomhus och inomhus. Uppgiften är att tillsammans med kollegorna sköta inne- och utemiljö vid våra hyreslägenheter, lokaler samt förvaltade kommunala fastigheter.

Placering är i första hand Charlottenberg men arbete kan även förekomma på andra orter i kommunen. Arbetet kommer att ske både självständigt och i grupp.

Normalt arbetar du dagtid, övertid/jour kan förekomma.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet från fastighets- och trädgårdsskötsel. Meriterande är om du har utbildning eller erfarenhet inom fastighet/vvs/el.

Du bör kunna uttrycka dig i svenska, gärna i både tal ock skrift.

Vi utvecklar nu våra IT hjälpmedel vilket innebär att du bör ha datorvana.

Inom Eda Bostads AB är alltid hyresgästen i fokus, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du noggrann, ansvarstagande och kreativ. Det är stor vikt att du trivs i mötet med människor och att du har social kompetens då du är bolagets representant i mötet med våra hyresgäster.

Anställningen omfattning

Anställningsform: Tillsvidare, vi tillämpar provanställning

Omfattning: Heltid

KörkortB-kort krävs

Lön: Kommunals kollektivavtal gäller och vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde: 2021-10-01 eller enligt överenskommelse, provanställning tillämpas

Facklig företrädare: Kommunal tfn 010-442 92 34

Har du frågor kontakta driftledare Mattias Andrésen, tfn 0571-281 99

Du gör din ansökan via ”offentliga jobb” senast 2021-09-30