Om webbplatsen Skriv ut

 

Webbplatsen är anpassad för en bildskärmsupplösning på 1024 x 768 bildpunkter och optimerad för de senaste större webbläsarna.

Tänk på att om du använder en gammal webbläsare kan det hända att sidan inte visas som vi tänkt utan, vi rekommenderarstarkt att du uppgraderar din webbläsare.

Webbplatsen har menyn i två led. Huvudmenyn är horisontell medan respektive undermeny är vertikal och placerad till vänster på varje undersida. 

Under den vertikala menyn på varje sida finns en funktion som beskriver var i strukturen du befinner dig. En sida kan vara länkad från flera platser och din väg visar var i webbstrukturen sidan är belägen, inte alltid den väg du gått. För att komma tillbaka till föregående sida klickar du på "Bakåt" i webbläsaren. Bakåtikonen är belägen längst upp till vänster i din webbläsare.

Om du tycker att textstorleken är för liten (eller för stor) kan du själva ändra detta i din webbläsare.

I Internet Explorer och Firefox klickar du på Visa i menyn. Välj Textstorlek och ändra till ett större eller mindre alternativ. När du ökar eller minskar textstorleken kan det hända att sidan inte visas som vi tänkt.

I de nyaste webbläsarna finns en förstoringsfunktion längst ner till höger. Där går det att öka/minska procentalet för visningen.Sidansvarig: Marcus Brolin